Ćiro: Mamić želi biti ja, a ne zna da je to nemoguće

KONTROVERZNI Varteksov trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Ćiro Blažević izjavio je kako je Zdravko Mamić rođeni izdajica koji će svakog utopiti u čaši vode, a Ilija Lončarević trener za nižerazredni klub.

"Patološka je to transformacija toliko puta manifestirana. Nema gore u životu nego nešto nekome dati, a onda mu to staviti pod nos..." - komentirao je Ćiro Mamićevo ponašanje te objasnio kako ne napada Dinamo, jer je to njegov klub, već "grobare iz Maksimira" Mamića i Barišića.

U intervjuu za Jutarnji list Ćiro je kazao kako u Hrvatskoj nogometnoj ligi neće biti poštenja i regularnosti dok god se Mamića ne istjera iz hrvatskog nogometa, te je spomenuo kako je smiješno da Mamić traži da državni organi posjete Hajduk, jer bi u slučaju posjeta Maksimiru Mamić i Barišić završili iza rešetaka.

"Mene je Mamić istjerao iz Dinama jer želi biti ja, a ne zna da je to nemoguće. Nema humanu dimenziju" - komentirao je Ćiro.

O nastavku prvenstva kazao je kako će biti ne samo zanimljivo i veselo, već i prljavije nego ikada. Tvrdi kako svi znaju tko kupuje suce, ali ih nitko ne proziva, a misli i kako Hajduk neće biti prvak Hrvatske.

U intervjuu za Jutarnji list Ćiro je kazao i kako je siguran da će se jednog dana vratiti u Dinamo i to kao trener ili kao predsjednik.

Na Mamićev odgovor, vjerujemo, nećemo trebati dugo čekati.

Pročitajte više