Ćiro napušta Varteks

MIROSLAV BLAŽEVIĆ najavio je svoj skori odlazak s trenerske klupe NK Varteksa, a kao razlog naveo je izjavu predsjednika kluba Tomislava Kezelja, koji je kazao kako će o Ćirinoj sudbini odlučiti Izvršni odbor kluba, javlja Jutarnji list.

U Sportskim novostima je prošle srijede objavljen intervju s predsjednikom kluba, Tomislavom Kezeljom, koji je izjavio kako je nezadovoljan natjecateljskim učinkom Varteksa "kao navijač, a kao predsjednik još manje".

Odluku o odlasku iz Varteksa Blažević je najavio u ponedjeljak: "Gospodo, sigurno neću ostati jer su me otjerali na perfidan način. Neću ostati, nema šanse, ali ću im trofej ostaviti."

"I još kažu da će se o mom budućem statusu u Varteksu razgovarati na sjednici Izvršnog odbora. O meni neće raspravljati jer mi dostojanstvo i ponos ne dozvoljavaju da tretiraju moj ostanak. Nemam nikakve mogućnosti da ostanem." - dodao je Blažević.

Ćiro je zaključio kako je ostvario svoj prvi cilj u Varteksu, a to je plasman u Ligu za prvaka, te dodao kako su na putu prema osvajanju trofeja.

"I u takvom periodu nađe se mjesta za takve izjave, kao da sam trener debitant, koji se ovdje došao dokazivati. Tko je imao uvid u situaciju kakva je bila kad sam došao, onda mora znati da je sve do sad urađeno - čudo." - zaključio je ogorčeni Ćiro.

Pročitajte više