Ćiro: Ne bi bilo prvi put da je motiviranija momčad pobijedila onu jaču

OZLJEDA Zvjezdana Misimovića novi je šok za Bosnu i Hercegovinu, iako je ovaj klasni vezni igrač u Lisabonu odigrao daleko ispod svoje razine te je bio jedan od najlošijih igrača na terenu. Misimović je u utorak šepajući napustio suigrače sredinom treninga.

Ćiro nije imao što skrivati, a odmah je po završetku treninga najavio da će umjesto Misimovića u sastav postaviti 24-godišnjeg veznog igrača španjolskog Valladolida Harisa Medunjanina, nogometaša sa dvojnim državljanstvom, nizozemskim i bosanskim. Medunjanin je igrao za Nizozemsku u mlađim uzrastima, a FIFA mu je tek prošlog tjedna odobrila promjenu ''nogometnog državljanstva'' i nastupe za Bosnu i Hercegovinu. U srijedu će, prema tome, debitirati za ''Zmajeve''

"Misimović ne može igrati u srijedu. Dobio je udarac u koljeno u Lisabonu, a zamijenit će ga Medunjanin",  najavio je Blažević te dodao:

"Garantiram vam da ćemo ostaviti srce na terenu kako bismo ostvarili naš cilj koji može izgledati nekima kao nemoguća misija. Ne bi bilo prvi puta da momčad sa većom željom bude uspješnija od one koja je na papiru jača."

Pročitajte više