Ćiro: Ovo je najveća katastrofa u povijesti kluba

NAKON sramotnog poraza Hajduka na Poljudu, trener Ćiro Blažević kratko je za Index utakmicu ocijenio kao "najveću katastrofu u povijesti kluba".

"Ovo je najveća katastrofa u povijesti kluba. Jako sam deprimiran i razočaran. Igračima nemam što zamjeriti. Šokirao nas je onaj prvi gol na početku utakmice nakon čega je sve krenulo nizbrdo." - rekao nam je Ćiro.

Na pitanje znači li ovaj poraz kraj njegove trenerske karijere, Ćiro je tužno prokomentirao: "Ne znam sine moj. Sada idem na razgovor s vodstvom kluba koje će odlučiti što ćemo dalje."

"Debrecen nas nije samo pobijedio, već nas je ponizio. Jednostavno bili su bolja momčad i sasvim zasluženo nastavljaju natjecanje." -istaknuo je Ćiro nakon debakla Hajduka.

Trener Debrecena Attila Supka nije skrivao oduševljenje predstavom svojih igrača. "Nismo se došli braniti u Split. Željeli smo i u uzvratu upisati pobjedu, a to smo i ostvarili. Moji igrači su večeras bili fantastični i jedva čekam dvoboj s Manchester Unitedom," rekao je Supka.

Podsjećamo, Ćiro Blažević u Splitu nije najsjajnije dočekan, a mnogi su podsjećali na njegove anti-hajdukovske izjave iz nekih ranijih vremena. Popularan je bio tek nakratko, nakon uvjerljive pobjede protiv Osijeka.

Kad je Štimac ovih dana izjavio kako će Ćiro ostati u klubu i ako Hajduk ispadne od Debrecena, zasigurno mu ni na kraj pameti nije bilo da će euro sezonu okončati na ovakav način.

Nakon 0:5 na Poljudu, Ćiri i onima koji ga drže,  Split bi mogao postati prevruć.

Pročitajte više