Ćiro: Ubija me ovo, sistematski me ubija

NAKON višekratnih pokušaja napokon smo uspjeli doći do trenera Hajduka Ćire Blaževića koji je nakon vrlo teške noći dočekao novi dan na Hajdukovoj klupi. Trenerov glas odaje da je iza njega teška noć što nam je i on sam potvrdio.

"Teško sam sve ovo podnio, jako teško. Najteže na svijetu. Ubija me ovo, sistematski me ubija." - rekao je Ćiro te nastavio: "Imali smo danas sastanak s igračima, srećom pred nama je utakmica protiv Kamen Ingrada za koju se maksimalno pripremamo i... život ide dalje. Ne možemo se ubijati, moramo ići dalje." - rekao je Ćiro za Index.

Na iduće pitanje da nam prokomentira što se zapravo dogodilo sinoć na Poljudu, Ćiro nije bio voljan ulaziti u analizu utakmice.

"Ne mogu ja tebi sine sada analizirati utakmicu, nisam u formi da bih to mogao analizirati preko telefona. Sad sam u velikoj gužvi." - nervozno je zaključio Ćiro koji više nije želio odgovarati na pitanja.

Tako smo ostali bez komentara na brojne zahtjeve Hajdukovih navijača koji su putem foruma na službenim stranicama Torcide tražili ostavke trenera Blaževića i Uprave kluba, te su pokrenuli i neslužbenu peticiju. U nastavku donosimo nekoliko autentičnih komentara koji su osvanuli na Torcidinom forumu.

"Tek kad se Štimac makne za sva vremena iz kluba možda nešto bude od Hajduka...." - smatra diskutant pod nazivom "dr. Luigi".

"Šta da kažem.. tragedija.. kako ih samo nije stid majku im j.... lopovsku i upravi i igračima...krmad jedna. Sve ih potjerat treba u tri p... m.... Danas ste obrukali čitav Hrvatski narod i ove jadne ljude što su došli uvjereni u to da bi se moglo dogoditi čudo." - smatra diskutant "Cago.mo".

"Osramotili ste Split, Dalmaciju, Hrvatsku...  Odj..... svi iz Hajduka..." - poručuje "el.muchaco".

"Ovo šta se večeres desilo je najveća naša sramota od 1911. godine i najcrnji dan u slavnoj povijestiti Hajduka. Iskreno rečeno mi je samo ža šta ona j.... ograda nije pala i sve se polomilo i cili stadion zapalija pa i neka bi nas UEFA kaznila sljedeće 3-4 godine. I to je bolje nego se na ovakav način sramotit i ocrnit." - piše "12.igrač".

Bilo kako bilo, Ćiro Blažević ostao je na klupi Hajduka, a uz vrlo negativne vibracije koje dolaze od strane navijača pitanje je kako će se Ćiro nositi s danima koji su pred njim.

Pročitajte više