Ćiro: Varteks je zajebata momčad

TRENER Varteksa Ćiro Blažević kategorički je odbacio bilo kakvu mogućnost da u zadnjem kolu HNL-a pusti Hajduku. Da bi Bijeli osvojili prvenstvo morat će biti izuzetno dobri ako žele pobijediti Varteks, tvrdi Ćiro.

"Miroslav Blažević nikad nije povrijedio sport! - kaže Ćiro te dodaje. "Igor Štimac nikad od mene nije tražio bilo kakav ustupak. Na tome mu čestitam. Dugo se znamo, sasvim mu je jasno da ga od mene ne bi dobio."

Da bi potvrdio svoju izjavu Ćiro se prisjetio utakmice od prije 22 godine protiv Veleža.

"Te 1983. godine mogao sam s Dinamom osvojiti duplu krunu. Protiv Veleža trebao mi je neodlučen rezultat. Mostarci nisu imali ništa protiv dogovora, svakome po bod bilo bi idealno, ali sam lupio šakom o stol i kazao, ne! Izgubli smo 0:3 i ništa od prvenstva" - ispričao je Ćiro za Sportske novosti.

U posljednjem ovosezonskom srazu Bijelih i Krojača Ćiro kaže kako će to biti veliki poljudski spektakl. "Varteks je zajebata momčad. Hajduku je ta utakmica biti ili ne biti, morat će Bijeli iskrvariti žele li naslov" - oštro Ćiro najavljuje subotnji zaključak sezone.

Što se tiče trenerske budućnosti, Ćiro se kune kako ne zna je li njegova "Krojačka" karijera gotova, te dodaje da je ostao dužnik sebi i Varteksu o kojemu zapravo ovisi ozbiljnost prema Ćirinim uslugama.

"Boravak u Varteksu bio je moje najteže razdoblje u cjelokupnoj karijeri. Da sam imao vratara, da je ostao Rumbak, osvojio bih prvenstvo i Kup. Tko zna kad će ponovno neka momčad iz drugog plana imati takvu priliku za osvojiti naslov. Dinamo je nestao sa scene, a Hajduk se mučio" – zaključio je Ćiro Blažević.

Pročitajte više