Članovi udruge Dinamo to smo mi predali zahtjeve klubu: "Ako ne odgovore, idemo na sud"

Foto: Dinamo to smo mi

PREDSTAVNICI novoosnovane udruge Dinamo to smo mi predali su danas klupskom vodstvu popis svojih zahtjeva.

"Predali smo zahtjev klubu za obustavu procesa privatizacije kluba jer smatramo da o tome ne može odlučivati nelegitimna uprava, već isključivo članovi kluba. Zatražili smo usklađivanje statuta kluba sa Zakonom, kao i da se poštuju naša članska prava", rekao je Čošić po izlasku iz kluba.

Predsjednika Juraja Čošića i potpredsjednika Matiju Đulvata dočekali su predsjednik Dinamove uprave Igor Kodžoman i dopredsjednik Tomislav Svetina.

"Oni su rekli da im je drago da smo došli i da će pogledati i razmotriti naše zahtjeve i očitovati se o njima. Ukoliko se oni neće očitovati, mi ćemo onda ići na daljnje korake, a krajnja je tužba na Županijski sud u Zagrebu jer je on nadležan za sukobe članova u udrugama. Svoja prava ćemo dakle, ako nećemo imati više druge mogućnosti, tražiti sudskim putem. Do tada krećemo s učlanjivanjem navijača Dinama u klub kroz afirmativne akcije. Ovo je zadnja prilika vodstvu kluba da kažu tko je odgovoran za nastalu štetu u Dinamu. U suprotnom ćemo ispitati njihovu odgovornost", zaključio je Čošić.

Pročitajte više