SLAVEN BILIĆ

Cole i Hargreaves: Sudac se pogubio, Bilić ima pravo pitati za objašnjenje

Foto: Getty Images/Gulilver Image

WEST BROMWICH Albion koji vodi Slaven Bilić danas je poražen kod Evertona s visokih 5:2. Utakmicu su obilježili zadnji trenuci prvog dijela. 

Tada je James doveo Everton u vodstvo, a uskoro je uspio i isprovocirati Kierana Gibbsa koji ga je udario bez lopte i zaradio direktan crveni karton. Sudac Mike Dean je uskoro označio kraj prvog poluvremena, a Slaven Bilić je to iskoristio kako bi s njim porazgovarao. 

Više puta je rekao sucu: "Pogledaj snimku, pogledaj faul i crveni karton. Idući put nas ubij", zbog čega mu je engleski sudac pokazao direktan crveni karton, a Bilić je nakon toga u potpunosti izgubio živce i opsovao suca.

 

Joe Cole i Owen Hargreaves, slavni bivši engleski nogometaši koji trenutno rade kao komentatori za BT Sport, smatraju kako je crveni karton preoštra kazna.

"Mislim da ima pravo postaviti pitanje. Govorio je sucu da provjeri faul i karton. Nije bio nepristojan, nije psovao. Mislim da je samo htio objašnjenje. Nisam siguran da je zbog toga zaslužio isključenje", rekao je Hargreaves.

Cole se složio: "Mislim da se Dean pogubio. Slaven mu je prišao, ali ima na to pravo. Ovo je strastvena igra, frustriralo ga je što su izgubili vodstvo."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više