Cole sigurno ne dolazi u Maksimir

IAKO je Cole prema nekim britanskim medijima bio na popisu od 25 Arsenalovh nogometaša za Ligu prvaka, Arsenal-mania javlja kako je Wenger na kraju odlučio pustiti Colea.

Kada bi Cole nastupio za Arsenal u kvalifikacijama za Ligu prvaka, tada višene bi mogao isto natjecanje igrati niti za jedan drugi klub, pa bi mu cijena na tržištu drastično pala.

Međutim, čini se kako su u Arsenalu, s obzirom da neće igrati u trećem pretkolu Lige prvaka protiv Dinama, odlučili ipak prodati Colea.

Gdje će Cole nastaviti karijeru nije poznato, no britanski mediji već danima pišu kako će njegov novi klub biti Chelsea, što je moguće s obzirom na to da je menadžer igrača Chelsea Williama Gallasa objavio da francuski reprezentativac prelazi u redove Arsenala.

Gallas je naime odbio potpisati novi ugovor sa Chelseaom, kazavši da mu se sve manje sviđaju metode rada trenera Jose Mourinha.

Prema informacijama britanskog Suna Chelsea je za Cole ponudila 20 milijuna funti, a u Arsenalu se nadaju kako će uspjeti povisiti cijenu za još 5 milijuna.

A.H.

Pročitajte više