UFC

Conor odgovorio Poirieru: "K***in sine, nahranio sam pod tobom u 90 sekundi"

Foto: Getty Images / Guliver Images

DUSTIN POIRIER nije uspio osvojiti UFC-ov pojas lake kategorije prošlog vikenda. Khabib Nurmagomedov ga je svladao gušenjem u trećoj rundi pa je najavio kako postoji mogućnost odlaska u mirovinu.

Ipak, izgleda da je brzo od toga odustao jer je na Twitteru izrazio želju za revanšom protiv Conora McGregora. Borio se protiv njega 2014., a tada je Irac vrlo lagano pobijedio. McGregor se spominje i kao opcija za sljedećeg protivnika Khabiba Nurmagomedova ako u nekom slučaju Tony Ferguson, očekivani sljedeći protivnik, odbije borbu.

Podsjetimo, McGregor je izgubio od Khabiba prošle godine kada je natjeran na predaju gušenjem, a nakon borbe je nastao kaos kada je Khabib, isprovociran vrijeđanjem prije meča, započeo tučnjavu s McGregorovim timom.

"Mislim da revanš protiv Conora ima smisla u ovom trenutku", napisao je Poirier, dok mu je McGregor odgovorio u svom stilu.

"Prijatelju, nahranio sam pod tobom u 90 sekundi. Trebao bi izgovoriti moje ime s više poštovanja. McGregor nije sljedeći. Kurvin sine, McGregor je uvijek! McGregor je cilj! Uvijek! Reci to sada i razmislit ću", odgovorio mu je Notorious.

Pročitajte više