SERIE A

Conte pobijedio Napoli pa u prijenosu napao Capella

Foto: EPA-EFE

INTER je sinoć u 18. kolu Serie A pobijedio Napoli u gostima 3:1 i izjednačio se s Juventusom na prvom mjestu tablice.

Momčad Antonija Contea povela je u 14. minuti golom Romelua Lukakua, a Belgijac je u 33. minuti na asistenciju Marcela Brozovića povisio na 2:0. Do poluvremena je smanjio Arkadiusz Milik, da bi utakmicu riješio Lautaro Martinez u 62. minuti.

Interov trener je u intervjuu nakon utakmice u eteru napao Fabija Capella i ostale komentatore koji kritiziraju Interovu igru.

"Neki su govorili da je Lukaku magarac, da nema pojma. Svašta sam čuo do prije par tjedana, a sad je najlakše hvaliti Lukakua. Uvijek sam govorio da je on dijamant kojemu treba brušenje, a isto mislim i za Martineza. Pa to su dečki od 26 i 22 godine, još su mladi", rekao je Conte pa se osvrnuo na Capellovu tvrdnju da je Inter kontraška ekipa:

"Čujem da igramo samo na kontre, a mi smo samo ekipa koja u svakom trenutku zna što će s loptom. Priča se da u gostima igramo bunker i onda kontriramo, no to sigurno nije mentalitet s kojim ulazimo u utakmice. Napoli smo visoko pritiskali na njihovoj polovici tako da ne znam o čemu neki komentatori govore. Nasreću, protivnici nas respektiraju više od njih", zaključio je Conte.

Inter u sljedećem kolu u subotu igra kod kuće protiv Atalante.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više