serie a

Conte: Poklonili smo golove Laziju. Bili smo naivni i prestrašeni

Foto: Getty Images

ANTONIO CONTE istaknuo je da se Inter prepao pobjede te je poklonio Laziju pogotke u porazu 2:1, u derbiju 24. kola talijanske Serie A.

Ashley Young doveo je Nerazzurre u vodstvo, ali su Ciro Immobile iz penala i Sergej Milinković-Savić preokrenuli rezultat za pobjedu rimskog kluba. 

Lazio je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto s 56 bodova, dva više od trećeg Intera, a jednim manje od vodećeg Juventusa koji je ranije u nedjelju svladao Bresciju s 2:0.

"Sviđa mi se kako smo igrali, ali mi se ne sviđa način na koji smo primili golove. Praktički smo ih poklonili Laziju", rekao je Conte poslije utakmice.

"U ovakvim utakmicama odlučuju mali detalji. Poklonili smo Laziju golove kao što smo to napravili protiv Barcelone i Dortmunda. Moramo izvući pouke kako se to više ne bi događalo", dodao je Conte.

Interu je ovo tek drugi poraz u sezoni i bez obzira na njega ostao je u utrci za Scudetto.

"Kao što sam rekao, ovo je sve dio procesa u kojem rastemo. Moramo još napredovati u nekim stvarima. Primjerice, odmah poslije predaha na poluvremenu bili smo prestrašeni, pomalo naivni. To moramo popraviti. Dečki trebaju biti opušteniji u takvim situacijama", zaključio je bivši izbornik Italije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više