SERIE A

Conte u panici, koronavirus mu pred gradski derbi izbacio pola obrane

Foto: Getty Images

INTER se našao u problemima tijekom reprezentativne stanke jer su dva pouzdana braniča dobila pozitivne rezultate testa na koronavirus pa će Antonio Conte na gradskom derbiju protiv Milana za devet dana biti doslovno bez pola obrane.

Alessandro Bastoni bio je pozitivan na testiranju u mladoj talijanskoj reprezentaciji, a Milan Škriniar u slovačkoj seniorskoj.

Bastoni je već u izolaciji, a Škriniar čeka rezultate drugog testa. Pokaže li i on pozitivan rezultat, Škriniar će morati 14 dana provesti u izolaciji u Slovačkoj, pa se tek onda vratiti u Italiju i priključiti klubu.

Antonio Conte postavlja Inter u formaciju s tri braniča, a u dosadašnje tri utakmice ove sezone i Bastoni i Škriniar ubilježili su dva nastupa.

Nakon skoro dvotjedne reprezentativne stanke Serie A se nastavlja idućeg vikenda, Inter igra protiv gradskog rivala Milana, a Conte će biti bez zaraženog dvojca. Prilično je izvjesno da na njih neće moći računati ni na startu Lige prvaka protiv Borussije Mönchengladbach četiri dana kasnije, 21. listopada.

Kad su stigle vijesti o Bastoniju i Škriniaru, Inter je na testiranje poslao i osam igrača koji nisu s reprezentacijama, a rezultati se očekuju tijekom dana.

Pročitajte više