Conte nakon pobjede nad Bilićem: "Možemo još bolje"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANTONIO CONTE burno je, u svom stilu, proslavio golove i pobjedu Chelseaja nad West Hamom 2:1, u posljednjem susretu prvog kola Premier lige. Karizmatični talijanski trener slavljem je započeo svoju avanturu na Otoku preko momčadi Slavena Bilića, a pobjedu mu je u 89. minuti donio Diego Costa.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali znamo da možemo biti puno bolji. Sretan sam zbog igrača i vjerujem da je pobjeda zaslužena. Također, Hazard je odigrao odličnu utakmicu. Sjajan je igrač, ali i on zna da može napredovati još jako puno. Willian i on su igrači koji sjajno surađuju sa suigračima", rekao je Conte.

Puno se prašine podiglo oko drugog žutog kartona koji je Diego Costa trebao dobiti u 68. minutu susreta, kada je brutalno startao na vratara Adriana. Ipak, sudac Anthony Taylor nije ga isključio, a onda je napadač zabio za pobjedu u finišu.

"Nisam vidio tu situaciju. Vidio sam da je radio pritisak na vratara i da ga je pokušao zaustaviti. Mislim da je sudac donio ispravnu odluku", kazao je Conte.

Pročitajte više