Ćorić ispao u četvrtfinalu turnira u Montpellieru

Foto: EPA

HRVATSKI tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u Montpellieru. Uspješniji od njega u četvrtfinalu bio je Francuz s američkim državljanstvom Maxime Cressy sa 7:6 (2), 6:4 nakon sat i 46 minuta igre. Ćorić protiv visokog servera Cressyja nije uspio ostvariti niti jedan break, iako je stvorio po tri prilike za oduzimanje servisa suparniku u svakom setu.

U prvom setu Ćorić je imao tri break-lopte kod rezultata 4:4, no Cressy je uvijek izvukao odličan servis da bi u tie-breaku Amerikanac u potpunosti dominirao. Ćorić je početkom drugog seta skupo platio pad koncentracije na svom početnom udarcu te dvostrukom servis-pogreškom darovao gem Cressyju.

Sve dok Amerikanac nije došao u situaciju za servis za meč, Ćorić se nije uspijevao približiti breaku, a onda je Cressy napravio dvije dvostruke servis-pogreške što je u kombinaciji s odličnim Ćorićevim lobom hrvatskom igraču omogućilo tri vezane prilike za povratak. Iako je Ćorić imao svojih šansi u tim poenima, Cressy se izvukao i potom asom okončao dvoboj u svoju korist.

Pročitajte više