Ćorluka ipak odlazi iz Dinama

KAKO Index neslužbeno doznaje kulminiralo je nezadovoljstvo Ćorluke te je zbog mira u svlačionici Dinamo odlučio riješiti se svog i reprezentativnog braniča.

Prema našim informacijama najozbiljnija je solucija odlazak Ćorluke u španjolsku Zaragozu, no postoji još nekoliko opcija. Njegov, kako doznajemo, novi klub bit će poznat u idućih nekoliko dana.

Informacije o odlasku Ćorluke u Dinamu nam nisu mogli potvrditi. Dok je Neven Cvijanović kazao kako nije bilo nikakvih službenih kontakata između Zaragoze i Dinama, Ado Kožul na naš upit opsovao je i rekao da bi klub pravovremeno izvijestio o odlasku Ćorluke.

Vedran Ćorluka i prije senzacionalnog transfera Eduarda da Silve u Arsenal iskazivao je svoje nezadovoljstvo jer je Zdravko Mamić uporno odbijao basnoslovne ponude za mladog stopera koje su stizale iz raznih krajeva Europe. Veliki novac za Modrića i Ćorluku u paketu nudio je Rinat Ahmetov, na stolu je bila ponuda Tottenhama (navodno teško pet milijuna eura), a zanimala se i Borrusija Dortmund. Problemi sa Dinamovim bossom počeli su u trenutku kada je Ćorluka odbio potpisati za Mamićevu menadžersku agenciju te poslove povjerio obitelji Naletilić.

Iako se još uvijek sa sigurnošću ne može reći gdje će Ćorluka nastaviti karijeru nakon što je Dinamu podario više od deset godina života, Zaragoza je realna opcija obzirom da je klub prodao Argentinca Gabriela Milita u Barcelonu, u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura.

S druge strane, obrambeni bedem na White Hart Laneu je pojačan sa drugih adresa, nakon što Mamić Čarlija "nije pustio ni iz hotela za pet milijuna", koliko je nudio ovaj londonski klub.

>>> Naletilić: Sve je moguće

D.R.
Foto: H.P.

Pročitajte više