Ćorluka ozlijeđen, Rakitić upada u početni sastav?

VEČERAS su neki hrvatski mediji objavili informaciju da bi Vedran Ćorluka mogao propustiti otvaranje Europskog prvenstva protiv Austrije zbog upale tetive, a da bi umjesto njega u momčad mogao uskočiti Ivan Rakitić.

Ćorluka za Index: Nisam ozlijeđen niti sam u lošoj formi

Naši novinari u Bad Tatzmannsdorfu takvu su informaciju pokušali provjeriti kod glasnogovornika reprezentacije Davora Gavrana koji je cijelu priču oštro demantirao.

"U tome nema istine. Vedran je, kao što se moglo i vidjeti, cijeli trening odradio normalno i nema govora o bilo kakvoj ozljedi."

Istini za volju, branič Manchester Cityja na treningu je radio u "drugoj" momčadi, dok je njegovo mjesto u "udarnom" sastavu zauzeo Ivan Rakitić iako taj podatak ničim ne potvrđuje teoriju o ozljedi koja je procurila večeras.

Ukoliko bi Ćorluka zaista bio ozlijeđen i ako momčad s Rakitićem istrčala protiv Austrije, Srna bi se povukao na poziciju bočnog braniča dok bi njegovo mjesto zauzeo Bilićev džoker Ivan Rakitić, no vjerujemo da je riječ samo o glasini i da će Cityjev branič biti spreman za otvaranje Eura.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više