Ćorluka prodan za više milijuna nego Dudu?

IAKO iz Dinama još nema službene potvrde da je Vedran Ćorluka prodan Manchester Cityju, u Domžalama, prilikom druženja s novinarima Zdravko Mamić rekao je kako će Dinamo za Ćorluku dobiti više novaca nego za Eduarda. U Dnevniku HTV-a objavljeno je kako je Mamić potvrdio prodaju Ćorluke Manchester Cityju.

Ako je istina ono što je rekao Dinamov dopredsjednik, Dinamo će prodajom Ćorluke zaraditi čak 13 milijuna eura, a Ćorluka će za pet godina dobiti 15 milijuna eura, što znači da je vrijednost njegovog transfera za četiri milijuna eura viša nego Duduovog.

Britanski mediji danas su pisali kako je Manchester City za Ćorluku voljan dati 4 milijuna funti, što je oko 6 milijuna eura. Je li se Mamić prevario u računici ili je u igri neki drug klub koji je voljan dati toliko novaca, primjerice Tottenham ili Newcastle koji su također zainteresirani za Dinamovog braniča, zasad ostaje tajnom.

Večernji list doznaje kako je Ćorluka već prošao liječnički pregled u Manchesteru.

Kako god bilo, činjenica je da nezadovoljan Ćorluka napušta Dinamo, a u kojem će europskom klubu nastaviti karijeru službeno će se potvrditi sutra.

A.H.

Pročitajte više