Ćorluka se suprotstavlja Shinawatri: Igrači misle da je Sven sjajan menadžer

VEDRAN ĆORLUKA i njegovi suigrači svečano su obećali kako će sezonu završiti u velikom stilu i na taj način iskazati svoju podršku treneru Svenu Goranu Erikssonu kojeg vlasnik kluba želi zamijeniti Luisom Felipeom Scolarijem.

M.E.N. Sport čak je pokrenuo kampanju nazvanu "Save Sven" (Spasite Svena) kojom žele nagovoriti neumoljivog Thaksina Shinawatru da zadrži Šveđanina u Cityju. No, čini se da Tajlanđaninu ni najbolji plasman kluba u proteklih 15 godina nije dovoljna garancija Erikssonove stručnosti.

Vedran Ćorluka samo je jedan od igrača koje je Eriksson doveo i uklopio u momčad, a upravo se Čarli smatra najvećim otkrićem bivšeg engleskog izbornika. Hrvatski reprezentativac na privremenom radu u Manchesteru kaže da Eriksson ima svako pravo biti ponosan na ono što je napravio ove godine.

"Igrači misle da je Sven sjajan menadžer. Puno smo naučili od njega. Mislim da smo odradili jako dobru sezonu, momčad je puno napredovala u odnosu na prošlu godinu. Sad nam je najvažnije za Svena pobijediti u preostalim utakmicama", najavio je Ćorluka uoči ogleda protiv Liverpoola i Middlesbrougha.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više