Ćorluka za mjesec dana na San Siru?

UKOLIKO se ne radi o noćnim fantazijama zagrebačkih nogometnih krugova, izvanredni Dinamovac Vedran Ćorluka mogao bi uskoro sa svojim menadžerom Markom Naletilićem, sjesti za stolom i porazgovarati o budućnosti.

S druge strane stola, naravno, sjedit će Zdravko Mamić, koji Ćorluku nikada nije uspio vezati za svoju menadžersku agenciju, kao što je to učinio s većinom Dinamovih igrača.

Iako je Naletilić novinaru Jutarnjeg lista opovrgnuo takvu tezu, gradom se proširila priča da Ćorluka već za mjesec dana postaje stupom obrane AC Milana. Rossoneri planiraju prestrojiti kompletnu zadnju liniju, i superiorni Dinamovac, koji je zahvaljujući sigurnim igrama ali i podršci Slavena Bilića, unazad nekoliko mjeseci bitno povećao svoju cijenu, nazire se kao jedno od mogućih rješenja.

Moderan, polivalentan branič jedna je od potreba Milana, iako će Naletilić, u namjeri da najsočnije detalje ostavi daleko od sfera javnosti, kazati da to nema veze s istinom. Neće škoditi ni činjenica kako je Naletilić veliku utakmicu, protiv Engleza u Maksimiru, pratio u u društvu prijatelja iz Milana i Bayernova trenera Felixa Magatha.

"Milanu takav igrač nije potreban. Pitanje je, može li Ćorluka igrati ono što u Milanu igra Cafu?" - kazao je.

Pitanje je samo je li Naletilić ovo rekao prije ili poslije nakon što je kontaktirao Zdravka Mamića i uputio ga u stanje na tržištu.

D.R.

Pročitajte više