Cosmi preuzeo klupu Palerma - Zamparini: "Rossi mi je uništio klub"

MAURIZIO ZAMPARINI, predsjednik nogometnog kluba iz Palerma, najavio je da dosadašnji trener kluba, Delio Rossi, "ima jedan posto šanse da ostane na toj dužnosti".

"Rossi mi je uništio klub i momčad! Kada sam pričao da je loš trener, svi su govorili `opet onaj luđak iz Palerma`, ali eto vam sad", bijednio je Palermov predsjednik nakon 7:0 poraza od Udinesea u nedjelju pred svojim navijačima.

"Pokazao je da je nula od trenera, u tri mjeseca mi je razbio klub. Sada svi otići grliti i ljubiti se s njime. Ostaje li na klupi? Ima jedan posto šanse", dodao je Zamparini.

Kako je i najavio, Zamparini je nakon sramotnog poraza u nedjelju, čak 7:0 od Udinesea na domaćem travnjaku u sklopu 27. kola talijanske Serije A, smijenio Rossija. Službeno je vijest potvrđena tijekom ponedjeljka poslijepodne, a ujedno je sicilijanski klub najavio da ga od utorka preuzima Serse Cosmi.

"Cosmi je čvrst i karakteran trener. U utorak će već voditi prvi trening, a službeno će biti predstavljen u utorak poslijepodne", najavio je predsjednik Zamparini, čija se momčad trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice.

Cosmi je dosad kao trener radio u Perugiji, Genoi, Udineseu, Bresciji i Livornu.

Pročitajte više