LIGE PETICE

Coutinho: Kovač mi vjeruje, sretan sam što mi je on trener

Foto: EPA

PHILLIPE COUTINHO stigao je ovog ljeta u Bayern kao posuđeni igrač Barcelone i ubrzo postao najveća zvijezda svlačionice.

Usprkos tome što Bavarci u momčadi već imaju igrače poput Roberta Lewandowskog i Manuela Neuera, Coutinho se kao treći najskuplji nogometaš u povijesti nogometa nametnuo kao najveća zvijezda. 

Kovač napokon ima povjerenje igrača

Nakon što je lani imao puno problema u svlačionici, Niko Kovač napokon je zadobio povjerenje igrača, a jedan od onih koji mu najviše vjeruju je Phillipe Coutinho. Brazilac je nahvalio Kovača u razgovoru za Sport1. 

"Sretan sam što mi je on trener. Znam da mi vjeruje i to me čini sretnim. Osjećam se dobro i naporno radim kako bih bio bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Coutinho.

Počinje od prve minute

Brazilac je stigao na jednogodišnju posudbu za koju je Bayern Kataloncima isplatio 8,5 milijuna eura. U ugovor koji su sklopila dva europska giganta ugrađena je i otkupna klauzula prema kojoj ga Bavarci mogu trajno otkupiti za 120 milijuna eura.

Bayern danas od 15:30 igra s Kölnom u sklopu petog kola njemačkog prvenstva, a Coutinho starta od prve minute. Mjesto u prvih 11 imat će i Ivan Perišić. 

Bayern München - 1. FC Köln Rezultati uživo

Pročitajte više