Čovjek kojeg su naslijedili Luka i Kruno: Modrić može odvesti Tottenham u Top 4

LEGENDARNI argentinski nogometaš Tottenhama Osvaldo Ardiles, koji je nakon toga trenirao Spurse, a Dinamo uveo u Ligu prvaka, uvjeren je da Luka Modrić može odvesti Tottenham među najbolje četiri momčadi Premiershipa, gdje je ga je uveo i prije dvije sezone.

Modrić je za vikend ponovno oduševio svojom igrom, a sjajnim golom otvorio put Tottenhamu do pobjede protiv Liverpoola (4:0) u 5. kolu Premierlige. Menadžer Spursa Harry Redknapp odmah je pozvao klupske čelnike kluba da ponude 26-godišnjem veznjaku novi ugovor, a oduševljenje Modrićevom izvedbom pokazao je i Ardiles u razgovoru za radio Talksport.

"Mislim da je Luka ostavio iza sebe razočaranje zbog neuspjelog transfera u Chelsea. Ponekad nije lako ostati kad vam drugi klub nudu udvostručenu plaću. No, protiv Liverpoola, Luka je ponovno bio sjajan, on i Adebayor su bili najbolji na terenu. Da, mislim da takav Tottenham može završiti Premiership na jednom od prva četiri mjesta" kazao je Ardiles, koji je heroj navijača Tottenhama još otkad je 80-ih vodio momčad sa sredine terena, otprilike na istom mjestu i na isti način kako to danas radi Luka Modrić.

Pročitajte više