UFC

Crna Zvijer: Dajte mi Miočića

Foto: Screenshot

STIPE MIOČIĆ je u 2021. godini izgubio titulu UFC-ovog teškaškog prvaka nakon brutalnog nokauta od Francisa Ngannoua, a do danas još nije ugovorio novu borbu.

UFC mu nije odmah dao revanš, već je organizirao borbu za privremenog prvaka između Derricka Lewisa i Cyrila Ganea. Potonji je pobijedio te će za dva tjedna imati okršaj s Ngannouom za titulu prvaka.

Poraženi iz tog dvoboja, popularna Crna Zvijer, u intervjuu s najpoznatijim MMA novinarom Arielom Helwanijem prozvao je američkog borca hrvatskog podrijetla.

"Mislim da ne moram nikome ništa dokazivati. Želim Stipu Miočića već u idućem meču. Bila bi to sjajna borba za fanove, ali i za nas dvojicu. On je hrvač, kao i ja, pomalo. Bila bi to zabavna borba", rekao je Lewis pri čemu je bio djelomično ironičan. Naime, poznat je kao sjajni nokauter, ali s vrlo slabom podlogom u hrvanju.

''Borio sam se gotovo sa svima iz top 10. Stipe bi bio nova krv za mene. Bio bih autsajder u tom meču, ali imao bih što ponuditi i pobijediti. Želim i omogućiti svojim fanovima da vrate lovu koju su izgubili na meni protiv Ganea", zaključio je Lewis.

Pročitajte više