Crno-beli putovali autobusom: Najveće zvijezde FF-a stigle u Zagreb

PEPEO iz islandskog vulkana nije se smilovao ni košarkašima Partizana - i oni su poput nogometaša Barcelone i Lyona na jednu od najvažnijih utakmica sezone morali putovati autobusom zbog zatvorenog zračnog prometa. U zagrebački hotel International, gdje će biti smješteni tijekom svog boravka u Zagrebu, igrači i stručni stožer Partizana stigli su u 13.30, a u 18 sati odradit će i trening u Areni.

Na prvi od dva Final Foura koji će odigrati u idućih 20-ak dana beogradski su košarkaši krenuli u veselom raspoloženju, s jasnim ciljem: "Želimo obraniti naslov najboljih u NLB ligi", složni su pred odlazak u Zagreb bili partizanovci koji su senzacionalno izborili mjesto među četiri najbolje ekipe Starog kontinenta.

U prvom polufinalu Partizan će snage odmjeriti s vojvođanskim Hemofarmom, u reprizi završnice iz Ljubljane od prije dvije godine. Jedna od Partizanovih legendi, Dražen Dalipagić, pun je riječi hvale za trenera "crno-belih" uoči dvoboja:

"Vujošević uvijek odlično složi roster, tako je bilo i ove godine kad se Partizan pojačao dvama kvalitetnim strancima, ali i domaćim dvojcem Kecman-Marić. Ne želim podcjenjivati nijednu od tri preostale momčadi koje će sudjelovati u završnici, ali činjenica je da će Partizan puno prije osvojiti NLB nego Euroligu", prenosi Dalipagićeve riječi Blic.

Upravo je Aleks Marić jedan od najvećih Vujoševićevih aduta u reketu: "Hemofarm nas je porazio prije koji dan u srpskom prvenstvu, ali ovo će biti neka sasvim nova utakmica. Teška i nepredvidiva, kao i sve na Final Fouru, jer riječ je o vrlo izjednačenim momčadima. Fokusirani smo na prvu utakmicu, želimo finale.

Pročitajte više