Cro Cop: Možda se Emelianenko ponovno namjerava ozlijediti

POTKRAJ lipnja Mirko "Cro Cop" Filipović i ruski borac Fedor Emelianenko potpisali su ugovor o održavanju meča za titulu prvaka u ultimate fightu. Rus Emelianenko trenutni je prvak Pridea, a Mirko tu titulu namjerava napasti 28. kolovoza kada je dogovoren meč s Emelianenkom.

Ruski borac tvrdi kako se ne boji Mirka, te da se svakodnevno priprema za borbu. Izrazito nerazgovorljivi Emelianenko tvrdi kako mu prošle dvije godine nisu bile lagane te kako je oporavak od ozljeda dugo trajao.

Fedor priznaje kako je Mirko poznat po izuzetno opasnom "high kick" udarcu za koji priprema više načina obrane. Zanimljivo da unatoč tome Fedor Mirka ne smatra opasnim.

"Veoma se razlikuje od svih dosadašnjih suparnika, ali ne mislim da je opasan." - kaže Fedor te dodaje kako mu je brat, kojeg je inače Mirko ranije pobijedio, prenio dojmove o hrvatskom borcu. O bratovim dojmovima Fedor, razumljivo, ne želi govoriti.

Mirko se pak, na Fedorovu primjedbu kako protivnika ne smatra opasnim, tek malo uzbudio te ironično komentirao: "Možda se namjerava ponovno ozlijediti ili razboljeti od karcinoma nokta i još jednom izbjeći dvoboj. U tom slučaju za njega zaista nisam opasan." - piše Jutarnji list.

"Cro Cop" tvrdi kako mu je drago da se Fedor konzultirao s bratom jer mu je Aleksandar imao što reći.

"Nokautirao sam ga u prvoj rundi." - zadovoljno je konstatirao Mirko te poručio da će Rusa 28. kolovoza skinuti s trona.

Pročitajte više