Cro Cop: Nadam se da ću prekinuti Fedorov pobjednički niz

HRVATSKI gladijator Mirko Filipović protiv Fedora će se najvjerojatnije boriti u travnju ove godine, no prije njega morat će iz još jedne borbe izaći kao pobjednik.

Njegov idući protivnik mogao bi biti Mark Coleman ili Mark Hunt, no Cro Cop bi najradije u ring s Rulonom Gardnerom, bivšim olimpijskim pobjednikom i svjetskim prvakom u hrvanju grčko-rimskim stilom, debitantom u Prideu.

U intervjuu objavljenom na Mirkovim službenim stranicama mirko-crocop.com najjači Hrvat na svijetu rekao je kako rezultat borbe, koja će se održati prije one s Fedorom, možda neće utjecati na njegov status prvog izazivača.

Osim što je najavio borbu s Fedorom, Filipović je komentirao svoju posljednju borbu u kojoj je za nešto više od 40 sekundi svladao Amerikanca Kevina Randlemana koji mu je u travnju 2004. godine nanio najteži poraz u karijeri.

“Borba je bila vrlo kratka i vjerojatno se najviše iznenadio upravo Kevin. Uspješno sam napravio pripreme za zahvat gušenja i izvršio sam ga bez ikakvih problema. Ovo je prvi put da sam na takav način završio borbu, a to je plod sati i sati napornog rada”. - izjavio je Filipović dodajući kako poštuje Kevina i zahvaljuje mu se što je pristao na revanš.

“Nadam se da ću na kraju 2005. godine u svojim rukama imati pojas prvaka.” - zaključio je Filipović.

Pročitajte više