Cro Cop: Nikada si neću oprostiti neuspjeh u UFC-u!

U NOĆI sa subote na nedjelju Mirko Filipović odradit će vjerojatno posljednju borbu u karijeri. Na službenoj press konferenciji uoči dvoboja prokomentirao je borbu protiv Royja Nelsona.

"NADAM se da možete vidjeti novog Cro Copa, petnaest godina mlađeg. Nadam se da je to moguće. Nažalost, imam 37 godina i lako je moguće da ovo bude moja posljednja UFC borba. To nema veze s ishodom ovog meča. Izgubio – dobio, a posebno ako izgubim, možda je ovo kraj. No i ako pobijedim, možda novog ugovora neće biti",  izjavio je Cro Cop

"Postoji 37 ili 38 razloga zbog kojih bi trebao otići nakon pobjede. Toliko imam godina. To ne znači da se više ne mogu boriti. Izdržljivost i snaga mi je na najvišoj mogućoj razini. Možda sam spremljen najbolje u cijeloj karijeri. Imam 108 kilograma i nisam debel. Ipak, svaki čovjek se treba u određenom trenutku pitati treba li mi ovo", objašnjava Filipović i dodaje:

"Imam dva sina i toliko stvari koje bih želio otkriti još u životu. Sljedeće godine u svibnju bit će 20 godina od moje prve borbe. Imao sam dugu i uspješnu karijeru iako nisam bio uspješan u UFC-u. To si nikada neću oprostiti, jednostavno sam zaribao. Kada sam došao u UFC, tretirali su me poput kralja. Čak i danas imam isti tretman. Jednostavno nisam uspio"

"Potpuno sam opušten pogotovo jer je ovo možda moja posljednja borba. Ovo je najbitnija borba moje karijere!", zaključio je Cro Cop.

Pročitajte više