Cro Cop o high kicku Holly Holm: To je bilo nešto posebno

Foto: Screenshot

MIRKO FILIPOVIĆ je prije par dana gostovao u poznatoj emisiji MMA Hour koju vodi Ariel Helwani, a tijekom razogovora dotaknuli su se brojnih tema. Jedna od njih bila je pobjeda Holly Holm protiv Ronde Rousey.

Zanimljiv je bio razgovor Mirka Filipovića tijekom gotovanja kod Ariela Helwanija, a većinu Cro Copovih razmišljanja već smo prenijeli. No, zanimljivo je bilo i Filipovićevo viđenje meča Rousey vs. Holm te high kick kojim je Holly Holm postala nova UFC prvakinja u bantam kategoriji. Mnogi su nakon meča usporedili taj udarac sa Cro Copovom smrtonosnom ljevicom kojom je osvojio svijet.

"Nisam prije gledao borbe Holly Holm. Čuo sam da je bila profesionalna boksačica, ali mislio sam da će to biti još jedna laka borba za Rondu Rousey. Na kraju je za nju to ispala katastrofa. Holly Holm je bila jako dobra i cijelo je vrijeme dominirala. Da se to dogodilo u ranoj fazi meča, u prvoj ili drugoj minuti, neki bi rekli da je imala sreće. No, to je bila potpuna dominacija. Otišle su u parter, preživjela je i na tome joj čestitam. Bilo je to nešto posebno. Pogotovo taj high kick, pogodila je dobro i nokautirala Roundu Rousey. Takav je posao, napraviš malu pogrešku i platiš spavajući na tlu", izjavio je Cro Cop.

Pročitajte više