Cro Cop odgovorom na Facebooku nokautirao navijačicu

Screenshot (Youtube)

MIRKO FILIPOVIĆ planira oproštajnu borbu odraditi protiv Fedora Emelianenka, jednog od najvećih MMA boraca svih vremena.
 
Prošlo je 12 godina od njihovog prvog meča u PRIDE-u u kojem je legendarni Rus pobijedio odlukom sudaca. Cro Cop želi revanš, a odgovor čeka jer Fedor već ima dogovorenu sljedeću borbu protiv bivšeg UFC-ovca Matta Mitrionea.
 
"Ta borba bi bila dio povijesti slobodne borbe. I da se zna, niti mi fali borbi u životu niti novaca i niti sam lud za još jednim krvavim pripremama, bolovima i ozljedama. Svjestan sam da sam u 43. godini i da moram čuvati zdravlje i to sve stoji. Ali za mene je ova borba vrijedna rizika te novac i zarada sa ovim nemaju veze, a to je nešto što mnogi ne mogu shvatiti. To bi za mene bila povijesna borba i podnio bih sve da se vrhunski spremim i dao bih sve od sebe da ga pobijedim", poručio je Cro Cop na Facebooku.
 
Mnogi su oduševljeni njegovom idejom, ali ima i onih koji smatraju da se više ne treba boriti nakon što je u Japanu osvojio Rizinov turnir.
 
"Mirko, ništa zlonamjerno, ali obavezno provjeri postoji li u Guinnessovoj knjizi rekorda kategorija za najviše oproštajnih borbi", napisala je jedna navijačica i zaradila 300 lajkova.
 
Legendarni borac nije izdržao i žestoko je odgovorio:
 
"Legendo, boli te sisa za moje borbe, ako želiš gledaš, ako te ne zanima ne gledaš. I to je to. I provjeri jel postoji u Guinnessevoj knjizi kategorija za guranje nosa gdje mu nije mjesto", napisao je Cro Cop, a zatim dodao: "Ništa zlonamjerno..."
 
 

Pročitajte više