Cro Cop pobijedio Randlemana

CRO COP se osvetio Randlemanu koji mu je u travnju ove godine nanio najteži poraz u karijeri. Iz današnjeg meča, koji nije trajao niti minutu, Cro Cop je izašao kao pobjednik.

Mirko je na Randlemanu primijenio tzv. guillotine choke, zahvat gušenja, nakon čega je Randleman počeo tapkati. Guillotine choke je tehnika koja se koristi u brazilskom jiu-jitsu, a Mirko je posljednjih nekoliko mjeseci trenirao s Fabriziom Werdumom, brazilskim majstorom jiu-jitsua.

Na vaganju uoči meča Mirko je težio 107 kilograma, a The Monster 100 kilograma. Mirko je 5 centimetara viši od Amerikanca. 

Nakon borbe, Mirko se obratio Kevinu Randlemanu i okupljenima u japanskoj Saitami riječima: "Kevin, hvala ti što si se borio sa mnom danas. Želim se boriti s pobjednikom iz borbe Fedor vs. Minotaur. Ali ako se Mark Coleman želi boriti sa mnom, borit ću se s njim jer ga poštujem."

Ova dva borca već su se jednom borila, no 25. travnja je Kevin Randleman iznenadio sve i nakon samo minute i 57 sekundi svladao hrvatskog borca. Nakon tog poraza Mirko Filipović je nanizao četiri pobjede, te će kraj godine dočekati sa zadovoljstvom što je porazio čovjeka koji mu je nanio možda i najteži poraz u karijeri.

U finalnoj borbi novogodišnjeg turnira, Fedor Emelianenko jednoglasnom je odlukom sudaca nakon tri runde pobijedio brazilca Minotaura.

Pročitajte više