Cro Cop poražen

IAKO je Minotaura od nokauta u prvoj rundi spasio gong, odmah na početku druge runde Minotaur je drugi puta u meču srušio Cro Copa.

Cro Cop se na brzinu pokušao osloboditi no, lako je sada govoriti, pametnije bi bilo da nije. 

Cro Copova ruka je ostala ispod Minotaura, a Minotaurova ubojita poluga na ruci je zahvat od kojeg nema spasa. Da borba nije zaustavljena, Cro Cop bi meč vjerojatno završio sa slomljenom rukom.

Na Cro Copu je sada da pričeka novu priliku, koju će sigurno dobiti.

Tijek meča

Borba je za Filipovića loše počela, srušen je na pod, nakon nekoliko primljenih udaraca Cro Cop se uspio osloboditi i uputiti više jakih udaraca Minotauru.

Minotaur je stalno završavao na podu i pokušava isprovocirati Filipovića da mu se pridruži, no Mirko Filipović nije toliko naivan i vješto izbjegava borbu na parteru.

Nakon lošeg početka borbe Mirko Filipović preuzeo je dominaciju, te izvrsnim udarcem završio prvu rundu protiv Minotaura. Gong za kraj prve runde spasio je Minotaura.

Odmah na početku druge runde Minotaur drugi puta u meču ruši Cro Copa, i stavlja ga u daleko opasniju poziciju nego na početku prve runde. Cro Cop se pokušava osloboditi, no bio je to prečvrst zahvat za Cro Copa.

Izvor fotografija:

Pročitajte više