Cro Cop posjetio Prag

"BORAVIO sam u Pragu gdje sam bio u kutu Igoru Pokrajcu i Hrvoju Kisićeku, momcima iz mog tima. Moram priznati da je lakše biti u ringu nego pored ringa i gledati svoje prijatelje kako se bore. Prag je jako lijep grad, stvarno sam uživao i malo se odmorio od treninga", izvijestio je Mirko Filipović na svom službenom blogu, koji već neko vrijeme koristi kao način komunikacije sa svojim obožavateljima.

Cro Cop je, kao i u razgovoru za Index, još jednom potvrdio da je ozljeda ligamenata samo lakše prirode i da neće ozbiljnije utjecati na njegove pripreme za borbu protiv francuskog udarača Jerome LeBannera.

"Čitao sam na internetu da sam ozlijeđen? Nasreću, nije tako ozbiljno. Ligamenti su mi malo istegnuti i prisiljen sam nositi steznik. Treniram punim intenzitetom, u odličnoj sam formi i nemam ništa protiv borbe već u lipnju na Dream 4 turniru, ali sam 100 posto siguran da će se borba održati tek 21. srpnja."

Ove godine najmanje još tri borbe

Priča o nemotiviranosti i željom za povlačenjem definitivno je iza hrvatskog gladijatora, što je potvrdio i ovim rečenicama:

"Sjećate se kada sam prije šest mjeseci pričao o povlačenju? Danas je totalno drukčija priča. Željan sam pobjeda i uživam u svakom treningu. Nadam se da ću se ove godine boriti još najmanje tri puta pa bi se moglo reći da se iznimno veselim drugoj polovici godine. Učinit ću sve da ovo bude moja najbolja sezona do sada", zaključio je Filipović.

M.P.
Foto: Dreamofficial.com

Pročitajte više