Cro Cop protiv Minoatura?

8. RUJNA u Londonu Cro Cop će prvi put izaći u ring nakon teškog poraza od Gabriela Gonzage u veljači ove godine. Protivnik će mu biti Francuz Cheicko Kong, a ako Mirko pobijedi, njegova iduća borba u kavezu bit će protiv Minotaura.

Objavio je to na press konferenciji UFC-ov predsjednik Dana White nakon pobjede Minotaura u debiju u UFC-u, prenosi profightstore.com.

Minotaur je u kavezu debitirao prije dva dana, a njegov ga je protivnik Hearing iznenadio već u prvoj rundi udarcem u lice, no Brazilac se vratio i nakon tri runde pobijedio odlukom svih triju sudaca koji su mu dali samo bod prednosti 29-28. Bila je to trideseta pobjeda Minotaura u karijeri.

Mirko i Minotaur u ringu suprotstavili su se jedan drugom u studenom 2003. godine, a Cro Cop je tada doživio prvi poraz u karijeri.

Mirko se protiv Minotaura dobro držao, ali jednom kad je borba došla u parter za Cro Copa više nije bilo izlaza. Minotaurov brazilski jiu-jitsu pokazao se kobnim za Mirka, a jednom kad mu je Nogueira uspio izvući polugu na ruci, nije bilo izbora nego predati borbu.

A.H.
Foto: AFP

Pročitajte više