Crvena Zvezda demantira vijest o Orteginom dolasku

IAKO su neki naši mediji objavili vijest da će velikan argentinskog nogometa Ariel Ortega za vrijeme zimskog prijelaznog roka pojačati redove Crvene Zvezde, glasnogovornik crveno - bijelih u razgovoru za Index demantirao je tu informaciju.

Argentinski veznjak, koji je prvi u reprezentaciji nakon Maradone odjenuo dres s brojem deset, navodno je bio potpuno spreman karijeru nastaviti u Beogradu. Prema pisanju srpskih medija, Ortega smatra da bi se igrama na Marakani nametnuo argentinskom izborniku Joseu Pekermanu uoči puta u Njemačku.

No, Milan Bošković, glasnogovornik Crvene Zvezde i dalje ostaje pri svom, te tvrdi kako je o Orteginom dolasku saznao iz novina.

"Neki naši mediji već danima pišu kako "češljamo" južnoameričko tržište, pa su osim Ortege u javnost izašla i neka druga zvučna imena. No, ja sam razgovarao s čelnicima koji su mi potvrdili da se radi o čistim dezinformacijama. O Orteginom navodnom dolasku i vrh našeg kluba doznao je iz novina." - kazao je Bošković u razgovoru za Index.

U srbijanskim tiskovinama se osim Orteginom dolasku raspravlja i Brazilcu Elberu, koji je trebao zaigrati za Partizan. No, taj transfer također neće biti ostvaren jer je Elber prihvatio prelazak u Cruzeiro.

Pročitajte više