ČUDESNI TER STEGEN Pogledajte što je obranio vratar Barce u sudačkoj nadokandi

Foto: Twitter

LISTA klubova koji su izborili plasman u osminu finala Lige prvaka duža je za još dva imena, u srijedu su drugi krug natjecanja osigurali Barcelona i Chelsea.
 
Uoči posljednjeg kola osam klubova osiguralo je nastavak natjecanja, a još osam viza bit će podijeljeno nakon posljednjih 90 minuta natjecanja po skupinama. Plasman u osminu finala do sada su osigurali branitelj naslova Real Madrid te PSG, Tottenham, Manchester City, Bayern, Bešiktaš, Chelsea i Barcelona.
 
U derbiju večeri Juventus i Barcelona odigrali su bez pogodaka, što je Kataloncima bila dovoljno za potvrdu prvog mjesta, dok će Juve prolaz tražiti u zadnjem kolu na vrućem gostovanju u Pireju.
 
U utakmici bez puno prilika, prvih 45 minuta pripalo je Juventusu, dok je u nastavku nakon ulaska u igru Lea Messija Barca bila konkretnija i opasnija.
 
Ipak, Juve je mogao doći do zlata vrijedne pobjede u sudačkoj nadoknadi. Nakon lijepe akcije fantastično je opalio Dybala. Lopta je išla uz samu vratnicu, Argentinac i navijači Stare dame već su počeli slaviti, ali čudesnom intervencijom čisti gol za Juventus spriječio je fantastični vratar Barcelone Ter Stegen.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Liga prvaka, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Liga prvaka

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više