STAO CITYJEV NIZ Srbin u sudačkoj nadoknadi promašio penal za senzaciju

Foto: Screenshot

MORALO se i to dogoditi. Nakon 18 uzastopnih pobjeda, Manchester City je napokon kiksao. Momčad Pepa Guardiole je u 21. kolu Premiershipa remizirala u gostima kod Crystal Palacea 0:0, ali zadržala 13 bodova prednosti budući da je United sinoć istim rezultatom odigrao protiv Southamptona.

No, osvojeni bod za City je velik kao cijeli Selhurst Park koji je vrlo lako mogao slaviti senzacionalnu pobjedu protiv lidera prvenstva da Luka Milivojević u sudačkoj nadoknadi nije promašio penal za vjerojatnu pobjedu.

Srpski reprezentativac pucao je očajno, posred gola i Ederson je uspio obraniti i sačuvati bod svojoj momčadi. U sedmoj minuti sudačke nadoknade mogao je City i do pobjede, ali je Yaya Toure promašio slobodan udarac s 20-ak metara. Prva je to Cityjeva gostujuća prvenstvena utakmica od siječnja prošle godine u kojoj nije zabio gol.

Osim izgubljenih bodova, Guardiola je ostao i bez dva vrlo važna igrača. U prvom poluvremenu ozlijedio se Gabriel Jesus te je morao izaći iz igre, a De Bruynea su nakon brutalnog starta Puncheona u 96. minuti s imobiliziranom desnom nogom iznijeli s travnjaka.

Premiership, 21. kolo:

Crystal Palace - Manchester City 0:0

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više