Cufre: Halilhodžić je veliko ime, izuzetno ga poštujem

LEANDRO CUFRE prokomentirao je posljednje događaje u Dinamu, dovođenje Ante Rukavine, Vahida Halilhodžića, bojkot navijača i uspjeh u Europi. Cufre je u bogatoj karijeri među ostalim igrao za Romu, Monaco i Herthu i radio s velikim imenima pa je zamoljen da prokomentira dolazak Vahe na kormilo.

"Ne pričam mnogo o trenerima. Radio sam s velikim imenima i svaki od njih je imao svoj način rada. Najbitnije je da na terenu ostvarimo ono što je trener zamislio. Naravno, Halilhodića izuzetno poštujem jer je veliko ime i siguran sam da ima viziju", odgovorio je Cufre.

Drugo pojačanje koje se isplaćuje je Ante Rukavina.

"Ante je odličan. Ne poznajem ga najbolje, ali sam dosad vidio da ima kvalitetu. Njegovo dovođenje je odličan potez kluba", kaže Cufre.

Cufre je prokomentirao i bojkot navijača.

"Igrač igra za sebe i momčad i mora odigrati dobro bez publike ili s njom. Naravno da bi mi više odgovaralo da imamo podršku s tribina, ali moramo ostati profesionalci i dati sve od sebe bez obzira na sve", rekao je Cufre.

Modri su pred vratima Europa lige. U četvrtak stiže Gyor koji mora uhvatiti 2:0 zaostatak.

"Zadovoljan sam kako smo igrali u posljednje dvije utakmice i nadam se da ćemo to ponoviti protiv Gyora. Siguran sam da onda uspjeh neće izostati. Dakako, moramo popraviti neke detalje, bitno je da se stalno trudimo biti bolji", rekao je Cufre.

Pročitajte više