SP U RUKOMETU

Kaleb nakon utakmice pitao Čupića o igranju desnog vanjskog. Evo odgovora

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija je na početku druge faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladala Bahrein rezultatom 28:18.

Utakmica je rezultatski bila riješena već u prvom dijelu, stoga su neki igrači, koji su više igrali u prvoj fazi natjecanja, dobili poštedu. Među njima je i desno krilo Ivan Čupić koji je za 11 minuta postigao dva pogotka.

Obrana je protiv Bahreina izgledala sasvim korektno

"Gledali smo dosta individualno i kolektivno, spremali smo se za njihov napad i odlučili se za 6-0 obranu. Što se tiče napada, to smo gledali jutros s nekoliko igrača i kolektivno i mislim da je to izgledalo stvarno korektno. Utakmicu po utakmicu idemo bolje, uvijek netko ispliva s više golova, bit će i bolje", optimistično je govorio Čupić za RTL televiziju.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u subotu od 18 sati

U prva tri kola je često igrao na poziciji desnog vanjskog, a RTL-ova komentatora Nikšu Kaleba je zanimao Čupićev komentar na tu situaciju.

"Igram kako i što ekipa želi. Dva puta sam igrao s Duvnjakom, jednom s Cindrom. Ispratim akciju, pokušavam ne pogriješiti u početku akcije, a poslije može i individualno. Ako ekipa i izbornik od mene traže da igram, igrat ću, a ako traže da sjedim, sjedit ću", kazao je Čupić.

Hrvatska u subotu igra protiv Argentine od 18 sati, a u ponedjeljak se sastaje s aktualnim prvakom svijeta Danskom od 20:30.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više