ČUPIĆ PRED KAMERAMA REPREZENTACIJI REKAO ZBOGOM "Očito nismo dobri kao što smo mislili"

Foto: Igor Kralj/Pixsell

NAKON što je Hrvatska pobijedila Češku 28:27 u utakmici za peto mjesto, Ivan Čupić je u intervjuu za RTL otkrio da više neće igrati za Hrvatsku. Najbolji strijelac reprezentacije na EP-u u povijesti je u 32. godini odlučio reći "dosta" u jednom od rijetkih razgovora za medije budući da uglavnom ne daje izjave.

"Za ovaj dres moraš uvijek biti spreman davati 300 posto. Na svakoj utakmici, na svakom treningu. Ja osjećam da to više nisam u stanju i najpoštenije je u ovom trenutku reći zbogom. Nisam više spreman ni psihički ni fizički", rekao je Čupko.

U reprezentativnu mirovinu će otići kao peti u Europi, iako je i sam puno više očekivao od ovog prvenstva.

"Očito mi nismo tako dobri kao što smo mislili i ovo je možda realnost. Činjenica je da smo tri zadnja natjecanja bez medalje i neki razlog za to sigurno postoji. Očito nam nešto nedostaje za medalju, ali ja ne mogu detektirati što", rekao je Čupić i onda dodao ono što svi znamo:

"Nešto se mora mijenjati, ali o tome će biti govora kasnije, ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to. Mladi igrači nam rano odlaze iz lige, nije to slučaj samo s rukometom. To je surova realnost hrvatskog sporta. To je puno dublji problem. Za kraj, hvala svima na prekrasnim godinama. Hvala navijačima."

Pročitajte više