HNL

Cvitanović: Hajdukov problem nisu ni Tudor ni bivši trener, već igrači

Screenshot: HRT

IGOR CVITANOVIĆ u emisiji Stadion analizirao je Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke u kojem je Rijeka slavila 3:2 nakon lude završnice. 

"Neću govoriti o Simonu Rožmanu, već o ekipi koja je pokazala energiju i jako dobru utakmicu. Naravno da trener radi tijekom tjedna s ekipom i pravi taktičke zamisli, ali igrači to provedu u djelo na terenu", rekao je Cvitanović pa dodao:

"Gledali smo ne samo dobru Rijeku već i Hajduk, vidjeli smo jedan kvalitetan derbi. U svakoj kvaliteti dogode se i pogreške koje usmjere tok utakmice."

Osvrnuo se na Hajdukovu sezonu

Komentirao je Cvitanović i promjenu sustava u momčadi Hajduka s tri na četiri u zadnjoj liniji.

"Ne vjerujem da je to utjecalo. To su igrači koji su naviknuti igrati u različitim formacijama, prošli sve sustave u nogometu. Nemoguće da se Dimitrov koji je došao iz strane zemlje ne može "prešaltati" na drugačiji sustav", rekao je Cvitanović pa dodao:

"Da, tako ispada, Hajduk je peti. To je sigurno jako razočaravajuće za upravu i navijače. Hajduk treba podvući crtu i reći jasno i glasno koji igrači nisu za klub. Nisu problem ni Tudor ni bivši trener, već igrači koji su dovedeni iz razno-raznih razloga jer netko ih je doveo. Tudor nije imao izbor dovesti nekoga, napravio je korektnu igru, ali rezultat ne prati. A sve uvijek boli rezultat."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više