Dado Pršo u Rangersima?

MENADŽER Rangersa Alex McLeish nada se kako će hrvatski golgeter Dado Pršo potpisati za njihov klub, piše BBC. Posjetitelji BBC-ovog foruma tvrde kako je Pršin transfer gotovo siguran, a ovaj vikend klub i Pršo usuglasit će detalje ugovora.

McLeish je izjavio kako su Pršu gledali više puta, te da su zadivljeni njegovim nogometnim umijećem. "Pršo je sezonu odradio fantastično, a još ga čeka i finale Lige prvaka. Postigao je puno golova, i zaista je bio fenomenalan", hvali Pršu McLeish koji traži pojačanja kako bi se mogao ravnopravnije suprotstaviti Celticu u sljedećeoj sezoni.

BBC piše kako je Pršo zaslužan za plasman hrvatske reprezentacije na Europsko prvenstvo, te kako je i pogocima za Monaco, francuskom klubu pružio šansu da izbori finale Lige prvaka. BBC piše i kako je Pršo punio novinske stupce kada je s četiri pogotka sudjelovao u pobjedi Monaca nad Deportivom. Pršo je za Monaco ove sezone postigao 16 pogodaka.

Jedan od posjetitelja BBC-ovog foruma piše kako nije puno gledao Pršu, ali zna da je u Ligi prvaka postigao 8 golova, te se pita može li Pršo biti Rangersima toliko potreban golgeter?

Rangersi se nalaze na drugom mjestu škotske lige iza Celtica, koji je šest kola prije kraja prvenstva osigurao naslov prvaka Škotske.

Osim Rangersa, interes za Pršu pokazali su i engleski prvoligaši Bolton Wanderers i Fulham.

Pročitajte više