Daily Mail: Klopp već ima ulaznice za tri utakmice na Euru. Evo koga će gledati

Foto: EPA

NJEMAČKI trener Jürgen Klopp (56) na kraju sezone napustit će Liverpool, klub s kojim je od 2015. do sada osvojio osam trofeja. Jedan od najboljih trenera u povijesti engleskog velikana svoju odluku objasnio je nedostatkom energije, a klupu će napustiti godinu dana prije isteka ugovora.

Kloppov agent Marc Kosicke krajem veljače za njemački Sky Sports rekao je da Klopp ne planira sljedeće sezone otići ni u Bayern ni u njemačku reprezentaciju, koji ga navodno žele za trenera. "Plan je da ne trenira bar godinu dana nijednu reprezentaciju ni klub. To ostaje nepromijenjeno", rekao je Kosicke.

BBC i ITV žele Kloppa kao stručnog komentatora. Odbit će ih

Klopp planira odmoriti godinu dana prije no što preuzme novi posao. Daily Mail piše kako su britanske televizije BBC i ITV pokušale iskoristiti Kloppovu pauzu i dovesti ga za stručnog komentatora za Europsko prvenstvo koje će se u lipnju i srpnju održati u Njemačkoj.

Međutim, isti izvor navodi da će ih Klopp odbiti jer na Euro planira otići isključivo kao navijač njemačke reprezentacije. Također, Daily Mail tvrdi da već ima ulaznice za tri utakmice Njemačke, koja će u skupini A igrati sa Škotskom, Mađarskom i Švicarskom.

Mirror: Klopp želi izgraditi kuću u Mallorci i dom u Wiesbadenu

Britanski list Mirror pisao je da će se Klopp baviti privatnim poslovima godinu dana nakon odlaska iz Liverpoola. Želi izgraditi kuću u Mallorci, svom omiljenom mjestu za ljetovanje. Također, želi napraviti i dom u Wiesbadenu pored Frankfurta, gdje mu je namjera živjeti sa svojom suprugom Ullom.

Pročitajte više