Dalić: Deset igrača je višak

ZLATKO DALIĆ izrazio je svoje zadovoljstvo nakon odrađenih priprema u Poreču i zaključio kako Varteks ima dobru podlogu pred jednotjednim pripremama koje slijede u Varaždinu.

Novinić je ozlijeđen već tjedan dana zbog nezgodnog pada pa će i dalje biti na poštedi a Drago Papa će pauzirati još mjesec dana. Što se tiče Josipa Šimića on bi se trebao priključiti ekipi u nedjelju kada putuju na završni dio priprema u Međugorje.

"Ovaj ćemo tjedan odigrati četiri susreta - sutra protiv Nafte u Lendavi s miješanom ekipom, u srijedu sa varaždinskom Slobodom a igrat će igrači s manjom minutažom. U četvrtak će uslijediti generalna proba s najjačim sastavom Varteksa protiv slovenskih Domžala dok ćemo u subotu odigrati još jedan trening susret s Moslavinom." - priča trener Varteksa.

"Ovih ćemo dana uigravati četiri igrača u zadnjoj liniji na način da nam to bude osnovna varijatna u sustavu 4-1-4-1 ili 4-2-4. Što se Semlera tiče on bi danas definitivno trebao dogovoriti svoj statusi moj je osobni stav da je time prijelazni rok završen. Ukoliko Semler potpiše ugovor, Varteks time dobiva šesto kvalitetno pojačanje tako da više igrača ne trebamo niti možemo imati. Od ukupnog njih 35 deset ćemo igrača proglasiti viškom tako da će u Međugorje otputovati ukupno 25-26 igrača." - zaključio je Dalić.

Pročitajte više