Dalić: Hajduk je pod većim pritiskom nego mi

"HAJDUK je pod većim pritiskom od nas jer im je pobjeda imperativ. Ako je propuste propustili su Ligu za prvaka" – naglasio je trener Varteksa Zlatko Dalić.

"Obzirom da smo rezultatski loše odradili prve dvije utakmice ovoga dijela prvenstva pokušat ćemo u nastavku odraditi najbolje moguće i priključiti se Ligi za prvaka" – istaknuo je trener Varteksa.

Vukman, Pokrivač i Jertec neće biti na treninzima do četvrtka jer su otputovali za potrebe mlade reprezentacije koja će u srijedu odigrati prijateljski susret s Dancima, a Melnjak je obnovio ozljedu pa je neizvjesno hoće li on i Jolić nastupiti.

"Snijeg nam za sada predstavlja problem jer prognoze najavljuju nove oborine do vikenda. Tražimo nadzor suđenja i normalne uvjete za rad a trebamo i podršku publike i medija kako bismo u subotu napravili dobar rezultat" – rekao je Zlatko Dalić.

Ulaznice za derbi Varteks – Hajduk u pretprodaji će biti po uobičajenim cijenama (od 10 do 50 kuna) u caffe baru Contra na stadionu Varteksa dok će blagajne biti otvorene u subotu od 18 sati.

Foto: NK Varteks

Pročitajte više