Dalić: Kramarić je trebao dodati, a ne pucati lijevom nogom s 25 metara

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić komentirao je situaciju iz 45. minute utakmice s Walesom na Poljudu (1:1) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon što je postigao vodeći pogodak u 27. minuti, Andrej Kramarić je na kraju prvog poluvremena pucao s 20-ak metara iako je mogao odigrati na lijevu stranu za Ivana Perišića, koji se naljutio jer je bio u boljoj poziciji.

"Neću zvati nikoga (novog napadača, op. a.). Livaja je dobio nezgodan udarac u leđa, vidjet ćemo tijekom dana kakva će biti situacija. Imamo Musu i Kramarića kao napadače. Moj dojam s klupe o toj situaciji je da je Kramarić trebao odigrati u bolju poziciju, a ne šutirati s 25 metara lijevom nogom. To nije bilo rezonski", komentirao je Dalić.

Podsjetimo, Hrvatska je bila bolja od Walesa, no gosti su na rasprodanom Poljudu izjednačili u 93. minuti, kada je nakon ubačaja iz kuta i prebacivanja lopte pogodio Nathan Broadhead. Hrvatska se nalazi u skupini D kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Iduću utakmicu igrat će u utorak, 28. ožujka u Turskoj.

Pročitajte više