Hrvatska reprezentacija

Dalić objavio kakvo je stanje ozlijeđenog Brekala

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

HRVATSKA je u prvoj pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo odigrala samo 1:1 s Armenijom.

Mnoge je na utakmici u Velikoj Gorici zabrinula ozljeda Josipa Brekala. Nogometaš Wolfsburga nakon jednog duela zamijenjen je u prvom poluvremenu. Dalić je nakon utakmice otkrio da Brekalo nije teže ozlijeđen i da će biti na raspolaganju za Europsko prvenstvo.

"Brekalo je ozlijedio gležanj. Rekli smo da nećemo riskirati i izašao je van. Nije ništa opasno", rekao je Dalić nakon susreta s Armencima.

Brekalo je ove sezone odigrao 33 utakmice za njemački klub i postigao sedam golova uz četiri asistencije. Sinoćnja utakmica bila mu je 23. u dresu reprezentacije, za koju je postigao četiri pogotka.

Na Indexovoj temi za Europsko prvenstvo pratite posljednje vijesti iz stožera reprezentacije, sve informacije o suparnicima, analize i komentare. 

U Indexovom studiju tijekom Europskog prvenstva gostovat će bivši hrvatski reprezentativci i analizirati utakmice Hrvatske, ali i komentirati sve zanimljivosti s Eura.

Također, tijekom natjecanja utakmice Hrvatske, ali i ostale dvoboje s turnira za Index će komentirati legendarni bivši igrači i treneri iz Hrvatske, ali iz regije. Na Indexu ćete moći čitati analize Gorana Tomića, Nikole Jurčevića, Nikole Pokrivača, Gordona Schildenfelda, Zorana Vulića, Nenada Bjelice, Marija Carevića, Vahida Halilhodžića, Goce Sedloskog, Elvira Bolića i brojnih drugih.

Pročitajte više