Dalić potvrdio: Barišić, Kalinić i Brozović sigurno otpadaju za Englesku

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

HRVATSKA reprezentacija odradila je trening uoči sutrašnje prijateljske utakmice u Bjelovaru protiv istoimenog trećeligaša. Pripremni je to susret uoči utakmice Lige nacija u petak na praznoj Rujevici protiv Engleske.

Nakon te utakmice Hrvatska će na istom mjestu u ponedjeljak igrati protiv Jordana.

"Skupljamo se. Neki igrači još nisu došli, neki imaju problema s ozljedama. Protiv Engleske sigurno neće igrati Barišić, Brozović i Kalinić. Imaju problema s ozljedama, ništa strašno, ali nećemo riskirati. Vrsaljko je malo obnovio ozljedu koljena pa smo odlučili pozvati Bartoleca. Pratili smo ga i on jako dobro igra u Danskoj. Ne odustajem ni od Roga na toj poziciji", rekao je Dalić.

Još ranije je hrvatski izbornik potvrdio da mu utakmice Lige nacija služe isključivo za isprobavanje varijanti za kvalifikacijske utakmice.

"Sve ćemo isprobati u ove tri utakmice. Stavit ćemo Rebića u napad jer je Santini ozlijeđen i još malo rotirati. Igrači teško ulaze u formu nakon SP-a, puno je utakmica i trebat će im vremena. Što se Engleza tiče, oni su također dosta promijenili momčad i sigurno će biti jako motivirani nakon što smo ih pobijedili u Rusiji. Bit će teška utakmica jer ambijent neće biti nogometni, ali moramo popraviti dojam nakon Španjolske", dodao je Dalić.

Pročitajte više