Hrvatska - Azerbajdžan 2:1

Dalić: Protiv Mađarske će biti promjena

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

HRVATSKA je u 1. kolu skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo teže od očekivanog pobijedila Azerbajdžan 2:1 golovima Barišića i Kramarića.

Rezultati by SofaScore

"Naravno da sam zadovoljan, bodovi su najvažniji. Bilo je puno više muke nego što smo očekivali, ali startali smo s pobjedom. Kad primiš gol kakav smo mi primili teško je probiti bunker, ali bili smo strpljivi, gradili smo igru i zasluženo smo pobijedili", rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice.

Hrvatski izbornik priliku je od prve minute dao Bruni Petkoviću i Josipu Brekalu koji je silom prilika igrao na desnom boku.

"Potvrdili su da na njih mogu računati. Bruno je prvi put igrao s ovim igračima i trebalo mu je vremena da se privikne, a Brekalo je bio pokretač brojnih akcija. Poštedjeli smo Rebića i Brozovića, što nam je bio cilj. Nadali smo se da ćemo moći i Modrića i Rakitića, no nismo imali priliku. Brozović i Rebić bit će spremni od prve minute u Mađarskoj. Oni zbog ozljeda nisu u stanju izdržati dvije utakmice u par dana, ali igrat će u nedjelju", rekao je Dalić.

Pročitajte više