zanimljivosti

Dan Bilzerian kladio se protiv McGregora i izgubio milijun dolara

Foto: Instagram

DAN BILZERIAN je vjerojatno najpoznatiji svjetski playboy, a uz to je i strastveni kladioničar. Poznat je po svojim velikim ulozima na razna sportska događanja, a isto je napravio i na UFC 246 priredbi.

Ogromnu svotu novca, američki mediji pišu da se radilo o iznosu od oko milijun dolara, uložio je na pobjedu Donalda Cerrone protiv Conora McGregora.

Dan Bilzerian veliki je fan MMA-a, a Donald Cerrone osoba je koju se često znalo vidjeti na njegovim raskošnim tulumima. Čini se kako je na jednom od njih uspio Bilzeriana uvjeriti kako će savladati Conora McGregora.

Kralj Instagrama, kako ga zovu, novac je donio u jednu od kladionica, a da bi se bolje mogao time pohvaliti, odradio je to u novčanicama. Dok je snimao svoj Insta Story, samo je rekao: "Kauboju, nema pritiska." Bez novca je ostao nakon samo 40-ak sekundi glavne borbe UFC 246 priredbe.

39-godišnjeg Bilzeriana inače internet karakterizira kao glumca, internetsku zvijezdu i profesionalnog kockara. Svoje bogatstvo od otprilike 200 milijuna dolara naslijedio je od oca, a proslavio se objavama na Instagramu u kojima redovito pozira s golišavim djevojkama. 

Pročitajte više